Boek hieronder een afspraak

Consult healing & Reading €70

Op locatie

Consult healing & Reading €70

Online

healing & Reading op afstand incl. audiobestand €35,00

Bij een Healing & Reading op afstand hoef je niets te doen. Ik doe het werk en ik stuur je achteraf een ingesproken bestand toe. Neem bij het beluisteren van de audio wel even de tijd en ruimte voor het proces en jezelf. 

Een energetische sessie wordt ook wel Healing en/of reading genoemd.

Waar ik zorg voor draag is het creëren van een  veilige ruimte met aandacht voor wie jij wezenlijk bent.

In feite doe ik dit door eerst ruimte te maken voor mijn eigen wezenlijke essentie. Hierdoor ontstaat er synergie, een positief effect op het stromen van de energie en waardoor er een veld van oordeelloze aandacht ontstaat. Je kunt hierin laten zien wat jou bezighoudt op wezensniveau en welke stappen je eventueel wilt zetten. Door deze bewuste aandacht ontstaat er de mogelijkheid om dingen op een dieper niveau los te laten en ruimte te creëren voor nieuwe kansen. In sommige gevallen combineer ik de healing met reiki of aanraking. Je energie gaat stromen, waar het eerder gestagneerd raakte.

Voor wie?

Je kunt bij me komen met een specifieke vraag, maar ook zonder vraag kun je bij me terecht. Samen onderzoeken we waar jij op dit moment staat, waar je behoefte aan hebt en hoe ik je kan helpen met verdere stappen.

Je kunt bij mij terecht voor vragen omtrent:

  • Trauma en stress gerelateerde klachten
  • Lichamelijke klachten
  • Relaties (familie, vrienden, kinderen en bekenden)
  • Spirituele ervaringen
  • (existentiële) Levensvragen
  • Zelfontwikkeling

Soms vertel ik je in geuren en kleuren wat je me laat zien of spiegelt, soms is het opschonen en stromen van energie al voldoende.

Het kan zijn dat je direct verschil opmerkt, het kan ook zijn dat je niet direct iets voelt of merkt, maar dat in de dagen na de sessie oude thema’s opspelen. Dat wat je los hebt gelaten kan zich nog eens aandienen, maar je bent nu meer dan ooit in staat om de regie te nemen over jouzelf en je eigen leven.

contact informatie

Stuur me een email