Wij mensen zijn bijzondere, complexe wezens met een prachtige tool om betekenis te geven en richting te bepalen: onze dromen.

Dromen zijn verhalen. 

Het zijn de verhalen die je jezelf vertelt en het zijn verhalen die je helpen om jezelf beter te kunnen begrijpen. Door de dromen op een creatieve manier te verbeelden, uit te beelden en te onderzoeken ontdek je dus nieuwe lagen van je onderbewuste gevoelens en bepaalde patronen. Maar er is nog veel meer.

Dromen zijn psychologische, maar ook spirituele verhalen. Net als in het verhaal van je leven ga je in het verhaal van je dromen op reis. En elke reis is uniek. Ieder mens heeft een uniek verhaal. Elke droom is een wonder.

Droom jezelf.

Dromen en creativiteit raken samen een kernbewustzijn dat zich op het niveau van voelend ´weten´ bevindt. De symbolische en intuïtieve taal raakt aan een laag voorbij ´gewone´ communicatie, voorbij woorden. Het komt op plekken waar ruimte is voor magie, voor sprookjes en voor mythische vertellingen. Je stoutste dromen en je grootste nachtmerries worden waar in dit domein.  In je dromen kun je vliegen en tijd verliest haar grip.

En stel nou dat je jezelf oefende in het sturen van je dromen? Stel dat jij iets te vertellen had over de dromen die je droomt en de plekken waar je komt, waar zou je heen gaan? Stel dat je jezelf gezond kunt dromen?

Eerste Hulp bij dromen

Wil je graag hulp, vul dan onderstaande formulier in, dan neem ik contact met je op.