Purchase Ticket

Droomcirkel 2023
€250.00
0
0.00
0
Droomcirkel 2023

Droomcirkel 2023

Wil je meer weten over je dromen? En wil je bewust contact maken met de energie van dromen en hun betekenissen?
Dromen zijn leuk, mooi, raar, eng, spannend, mysterieus en vol van geheime boodschappen. Dromen raken een kernbewustzijn dat zich op het niveau van voelend ´weten´ bevindt. Het zijn verhalen die je helpen om jezelf te leren kennen en zielsdelen te integreren. Door je dromen uit te wisselen, op een creatieve manier te verbeelden, uit te beelden en te onderzoeken ontdek je nieuwe lagen van het onderbewuste, de spirituele dimensies en leer je je eigen patronen herkennen. En elke reis is uniek. Elke droom een wonder.
De Droomcursus bestaat uit een serie van zeven bijeenkomsten waarin je leert om jouw dromen op intuïtieve wijze te benaderen en je de taal en de energie van dromen eigen te maken.
Tijdens elke bijeenkomst beginnen we met een verbindende meditatie. Je krijgt een stukje theoretische achtergrond op het gebied van dromen en daarna zullen we aan de hand van verschillende werkvormen concreet aan de slag gaan met onze dromen.
De Droomcursus vindt om de week plaats vanaf 03 september 2023.
Praktische informatie
Door: Ienke Goldewijk
Aanvang: 19:00 – 21:30 uur
Dag/Datum: Zondag 03/09, 17/09, 01/10, 15/10, 29/10, 12/11, 26/11
Locatie: 28 Steynlaan, 3701 EG Zeist
Aantal deelnemers: minimaal 3, maximaal 8 deelnemers. Deelnemen gaat op volgorde van binnenkomst van aanmelding en betaling.
De kosten bedragen €250,00 euro voor zeven bijeenkomsten.
Ienke Goldewijk
Al zolang ik me kan herinneren houd ik mij bezig met zingevingsvraagstukken. Ik heb me verdiept in de psychologie van beeldende en creatieve uitingsvormen, mindfulness, omgangsvormen en sociale vaardigheden, geweldloze communicatie, storytelling, in verschillende vormen van spiritualiteit én natuurlijk de fascinerende wereld van de dromen. Ik werk al lange tijd met veel plezier, verwondering, interesse en fascinatie aan en met mijn eigen dromen en die van anderen.
Ik heb mijn dromenopleidingen genoten bij o.a. het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie). Hier volgde ik een boeiende vervolgopleiding waarin een verdiepingsslag is gemaakt in het ontwikkelen van instrumentschap met betrekking tot droomuitleg en energetisch werken met dromen. Verder heb ik een sjamanistisch georiënteerde droomopleiding gedaan, onder leiding van de Amerikaanse droomexpert Robert Moss, bij Moss Dream school tot Dream teacher. De Dream teacher Training is ontworpen door Robert Moss om droomcoaches of leraren diepwerkende tools mee te geven om les te kunnen geven en actieve droomcirkels te begeleiden. Actief dromen is een methode om de kern-technieken die (in de loop der eeuwen) ontwikkeld zijn in te kunnen zetten in verschillende omgevingen, om heling en creativiteit te stimuleren. Daarnaast ben ik afgestudeerd creatief therapeut. Creatieve therapie is een vorm van psychoanalyse die goed inzetbaar is binnen het onderzoeken van de droomwereld.

Attendee List

Ienke

Email: igoldewijk@gmail.com

Ienke Goldewijk

Email: ienke@ienkegoldewijk.nl

Ienke Goldewijk

Email: ienke@ienkegoldewijk.nl

Ienke Goldewijk

Email: ienke@ienkegoldewijk.nl

Ienke Goldewijk

Email: ienke@ienkegoldewijk.nl

Ienke Goldewijk

Email: ienke@ienkegoldewijk.nl

Ienke Goldewijk

Email: ienke@ienkegoldewijk.nl

Lex

Email: lex_54_@outlook.com

  • Date : 03.09.2023 - 01.12.2023
  • Time : 19:00 - 21:30 (Europe/Amsterdam)
  • Reg. Deadline : 31.05.2024 00:00
  • Venue : Steynlaan 28, 3701 EG Zeist

Purchase Ticket

Droomcirkel 2023
€250.00
0
0.00
0

Organizers

Ienke Goldewijk

Related Events

Energetisch Intuitieve ontwikkeling
Energetisch Healing en energetische sessies