No Tickets Available!!
Kies de steen die bij je past

 

Wil je meer weten over edelstenen en sjamanisme en hoe je je intuïtieve vaardigheden kunt inzetten om op een andere wijze met de stenen in contact te komen? Donderdagavond twee maart bied ik samen Corinne Hendriks een workshop aan om een steen uit te kiezen die bij je past en waarmee je kunt werken aan je intuïtieve ontwikkeling.

Door: Ienke Goldewijk en Corinne Hendriks
Email: info@karbonkel.nl
Locatie: Studio Karbonkel | 28 Steynlaan, 3701 EG Zeist
Datum: 02/03
Tijd: 20:00 -21:30 uur
Kosten: € 22,50

We beginnen deze avond met de talking stick. Iedereen krijgt de gelegenheid om zijn of haar naam te noemen en te vertellen wat hem of haar hier heeft gebracht. Het ritueel van de talking stick is een oude sjamanistische traditie waarbij ieders stem gehoord kan worden en er ruimte is om je uit te spreken naar jezelf, de groep en Spirit.

Na de ronde met de talking stick doen we een aardende meditatie om dichter bij onszelf en Moeder Aarde te komen. Deze meditatie wordt begeleid door een sjamanistische drum.

We gaan uit ons hoofd en in ons lijf. Daarom laten we nu eens ons gevoel aan het woord. Om bij het gevoel te komen, leren we je een leuke oefening: de lichaamspendel. Door deze oefening kom je in contact met het lichaamsbewustzijn. Dit bewustzijn weet feilloos de juiste steen voor dat moment te kiezen zonder dat het hoofd zich ermee hoeft te bemoeien. Liever niet zelfs: hoe meer je het hoofd erbuiten kunt laten, hoe makkelijker deze oefening zal zijn.

Er staan bakjes met verschillende edelstenen en hangers klaar. Wat je thema ook is, voor iedereen zit er wel een steen tussen die passend is. Je krijgt rustig de tijd om met behulp van de lichaamspendel hieruit een voor jou geschikte steen of hanger te kiezen.

Heb je een steen of hanger uitgekozen, dan gaan we hiermee contact maken door hem goed te bekijken en te voelen. Stel jezelf eens voor, laat de steen weten wie je bent. Zo maken we verbinding met onszelf en met de steen die jou met alle liefde wil ondersteunen bij jouw vraag.

Daarna gaan we met de uitgekozen steen mediteren. Tijdens de meditatie vraagt ieder aan zijn of haar steen of die hem wil helpen met zijn of haar individuele doel. Zo kan de steen nog beter zijn werk doen. Van zichzelf heeft hij al een bepaalde werking, maar door de steen bewust uit te nodigen en een intentie te zetten, maak je hem nog krachtiger.

Ten slotte is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

De uitgekozen steen mag met je mee naar huis, wil je een hanger dan betaal je het verschil bij. We geven je hierbij een tekstje mee met de naam van de steen en wat aanvullende informatie.

Disclaimer: Wij pretenderen niet dat edelstenen medische hulpmiddelen zijn of dat wij in de positie verkeren medisch advies te kunnen geven. Hoewel edelstenen je gezondheid zeker kunnen ondersteunen, is en blijft het belangrijk om altijd eerst hulp te zoeken bij jouw arts.

Attendee List

No attendee found
  • Date : 2-3-2023
  • Time : 20:00 - 21:30 (Europe/Amsterdam)
  • Reg. Deadline : 31-12-2023 00:00
No Tickets Available!!

Related Events