Stenen hebben hun eigen emanatie (uitstraling) en wanneer wij ons verbinden met een steen dan oefenen onze energieën invloed op elkaar uit. Je neemt een beetje van de steen en de steen neemt een beetje van jou. Dit werkt bijvoorbeeld ook in sociale gelegenheden zo. Wanneer je met een ander mens bent of in een groep dan wissel je energie met elkaar uit. Soms is dat heel bewust, soms doe je dat minder bewust. Ook dieren en planten doen dit.

Als je hier erg gevoelig voor bent, of eigenlijk, als je hier een talent voor hebt dan kan het je soms vermoeien. Het is fijn om te weten dat er dan ook stenen zijn die je helpen om je energie wat steviger bij je te houden en minder vatbaar te zijn voor energieën van buitenaf. Maar je kunt het ook ten voordele gebruiken en edelstenen en mineralen inzette om je te ondersteunen.

Edelstenen kun je zien als een tastbaar geworden stukje van een groter spiritueel wezen. Wanneer zij in een behandeling worden geactiveerd om te werken met jouw energie, dan ga je een energetische uitwisseling van informatie aan en deze informatie zet jouw systeem in beweging.

De behandeling

Van te voren zorgen we dat je hulpvraag helder is. Dat kan in een voorafgaand gesprek of over de mail. Net wat je prettig vindt. Ik zoek hierbij (van te voren) in afstemming op jouw vraag, de stenen uit voor de healing. Tijdens de edelsteenbehandeling begin ik met een energetische healing en leg dan de edelstenen op de plekken van je lichaam welke bij jouw en je vraag passen.

Dan mag je 30 minuten ontspannen liggen, met de edelstenen op hun plek. Nadien geef ik je een energetische stabilisatie in de energie.

 

Een edelsteenbehandeling duurt ongeveer 60 minuten.