Review: healing en droomconsult

Ingrid, 27 april 2023

‘Toevallig’ ontmoette ik Ienke in de spirituele winkel in Utrecht. Een healing nav een concrete vraag, werd uiteindelijk procesbegeleiding om oud zeer (trauma) te verwerken. Met haar heldere, liefdevolle, integere spiegel en verruimd energetisch bewustzijn, bekrachtigt ze je om het aan te kunnen. Ze laat zich niet verleiden om in verhalen mee te gaan, ze brengt je steeds liefdevol weer terug bij jezelf. Haar healings en droomkennis ondersteunen het proces. Je merkt dat haar wijsheid doorleefd is. In combinatie met haar humor en lichtheid, weet ze diepgaande processen die lastig in woorden uit te drukken zijn, aards en concreet te vertalen. Dankbaar dat ze op mijn pad kwam.

Review: Healing door Ienke Goldewijk.

Auteur: Paulien Stam

Mooie healing ontvangen! Ienke neemt echt de tijd voor je en ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Dankjewel!

Review: Droomcirkel gegeven door Ienke Goldewijk.

Auteur: Iekje Heutinck

Een beetje onwennig en onzeker voeg ik me in de groep met de verschillende, bezielde persoonlijkheden, om samen op verkenningstocht te gaan. Op zoek naar veilige, geschikte grond om onze dromen te duiden.

D.m.v. handouts en huiswerkopdrachten nam Ienke ons mee op reis in het dromenavontuur.

De verschillende thema’s, van slaapcyclus tot oersymboliek passeerden en namen ons mee van zintuiglijke naar geestelijke waarneming.

Een prachtige draperie van symbolen, vormen, planten dieren, hemellichamen, chemie, mineralen en (edel)stenen.

In de door Ienke geformuleerde droomintenties voor de groep stond o.a dat iedere droom persoonlijk is en belangrijk en dat hiermee ook rekening gehouden moest worden bij het geven van feedback. Vanuit deze stelling werd de afspraak gemaakt om bij het geven van feedback te starten met de zin: “Als het mijn droom was dan ……….”.

We deelden onze dromen en gingen spelen met de verschillende dromenvisies van Sigmund Freud tot Eugene Gendlin.

Ik persoonlijk voelde me sterk aangetrokken tot de visie van Carl Gustav Jung. Hij geeft aan dat de droom over het leven van de dromer gaat en dat de dromer zelf de expert is. Dit laatste vind ik belangrijk, omdat het mij verantwoordelijk maakt en mijn commitment stimuleert.

We hielden een dromen(dag)boek bij en onderzochten onze emoties in het proces van zelfanalyse. Het was een opwindende onderneming.

In de antwoorden op alle vragen is Ienke duidelijk, ze moraliseert niet. Helder geeft ze aan niet te kunnen voorspellen en in de droomduiding neemt ze de dromer(de expert) mee. Adviezen geeft ze mee als experiment in het proces.

In mijn proces, passeerden de verschillende emoties, schuld, angst, blijdschap en verwondering.

Tijdens het proces had ik soms de neiging te zoeken naar bewijzen die mijn gedachten bevestigden en mijn ego streelde. Bij feedback hierop was er de neiging te vluchten/ontwijken/ontkennen, want tja, ook ik wil aardig/sympathiek gevonden worden.

Met fingerspitzengefühl tast en onderzoekt Ienke, waar de ander gevoelsmatig zit en zoekt in samenwerking met de groep naar prikkels en stimulansen, om revitalisatie te laten plaatsvinden.

Louter overgave, kiezen waar je niet voor hebt gekozen.

Het was een magische periode, met bijzondere dromen en veel verwondering.

Review: Droomcirkel gegeven door Ienke Goldewijk.

Auteur: Pascal Bongers

Ienke is een kei van een coach en docent. Zowel de healings als haar kennis en kunde over de droomwereld zijn fantastisch. Haar dromencursus is tot in de puntjes verzorgd, elke avond is een cadeau. Ik heb er echt nieuwe wegen door ontdekt. Doen!

Review: Droomcirkel gegeven door Ienke Goldewijk.

Auteur: Erna Laclé

Dromen hebben prachtige boodschappen! Met veel kennis en enthousiasme leert Ienke je hierover in droomcirkels, creatieve workshops of door droom coaching. Scherp analyserend weet zij net die vraag te stellen die je leidt naar (zelf)inzicht. Heel erg fijn!

Review: Energetische healing met edelsteen behandeling

Auteur Heleen van Ommeren

In een energy reading gevolgd door een stenen cirkel sessie nam Ienke me mee in een energetische reis naar andere dimensies.
Ik heb het ervaren als een weldaad voor mijn ziel. Er kwamen antwoorden in woorden, beelden, zinnen en gesproken teksten. Het bracht me weer helemaal in balans en op een dieper niveau in contact met mezelf.
Wat ik in Ienke bewonder zijn haar eerlijkheid, zuiverheid en zorgvuldigheid.