DRAKEN IN DROMEN

 DRAKEN IN DROMEN

Wanneer je in je dromen een draak tegenkomt dan kan deze wijzen op de dieperliggende magische onderstroom van je leven, met jou als held in je eigen verhaal.

Er zijn verschillende draken en ze brengen verschillende krachten met zich mee. De draak van water, bijvoorbeeld, laten ons diep onderduiken in de mythische werelden van persoonlijke, collectieve en universele emotie. Met kracht, snelheid en enorme balans kan de draak je meevoeren diepe dieptes in. Je staat versteld van de wezens die je ontmoet, maar ook van de hevigheid van alle belevingen. De draak van het vuur laat ons kennismaken met onze hitte. Een kant die kan verwarmen en kan ontdooien, maar ook alles in as kan leggen.

De held – dromen over

Elke held in zo’n beetje ieder sprookje, wil zijn draak verslaan. Maar wat betekent dat werkelijk? De draak in je droom staat symbool voor een diep wezenlijk deel in jezelf. Deze enorme kracht kunnen we aanwenden en het kan ten goede ingezet worden, maar het kan zich ook ten kwade keren wanneer we de controle kwijtraken. De enorme krachten van de draken kunnen destructief uitpakken.

Draken, zoals ik ze heb leren kennen, zijn speelse wezens met een enorm aanzien. Ze hebben ook in de hemelen veel macht en ze zijn zeer liefdevol. Ze willen ons beschermen en onderwijzen.

Lees verder op OplichtersUnited.nl

 

Wil je meer weten over een specifiek droomsymbool, zoek het dan op in de droomencyclopedie. Wil je meer weten over droomwerk, coaching of een energetische sessie, kijk dan op IenkeGoldewijk.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *